Landelijk gîte voor 12 personen

5 Slaapkamers - 4 badkamers
De pastorie van Villers-La-Bonne-Eau is een familiale vakantiewoning die plaats biedt voor 2 à 3 gezinnen waar u kan genieten van een aangenaam verblijf samen met vrienden.


De houtkachel, de petanque-baan, de aparte TV-hoek, de voorzieningen voor babies alsook het moderne comfort van het huis, zorgen voor een geslaagde vakantie in het centrum van de Ardennen.


Door zijn ligging bij de grens met het Groot-Hertogdom Luxemburg, biedt de pastorie de mogelijkheid de twee natuurparken van de “Haute Sûre” (belgisch en luxemburgs) te ontdekken, alsook zijn prachtige meer, de uitgestrekte grasvelden en de meanders.


De directe omgeving beschikt over een groot aantal wandelroutes en het gevarieerde landschap van de Ardennen is bijzonder geschikt voor Mountain Bikers.


In Bastogne (Bastenaken), een heel gezellige toeristische stad, kunt u de overblijfselen van de ‘Veldslag om de Ardennen’ bezoeken, kan u shoppen in de vele winkels die ook open zijn op zondag en lekker eten in een van de vele brasseries.

Meer van de Haute Sûre